V ANKARANU ZBILI PEŠKO: Zaradi poškodb so jo odpeljali v bolnišnico

Kronika

V četrtek ob 16.22 je 43-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Kopra, na parkirišču v Ankaranu z zadnjim delom vozila zbil peško. Starejša gospa je bila zaradi poškodb odpeljana v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Vse fotografije so simbolične.

V četrtek ob 14.30 je lastnica stanovanja iz Postojne obvestila policiste, da je ob povratku domov ugotovila, da so ji v času njene odsotnosti vlomili v stanovanje. Po opravljenem ogledu je bilo ugotovljeno, da je bila odtujena zlatnina.

Ob 16.19 je 67-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz Postojne, na krožišču v Postojni zaradi neupoštevanja pravil o prednosti zbil 68-letnega voznika motornega kolesa, doma iz okolice Postojne. Zaradi lažjih poškodb je bil voznik motornega kolesa odpeljan v bolnišnico. Po navedbah voznika osebnega avtomobila je bil posredni vzrok nesreče tudi pojav t. i. sončne bleščavosti, zato velja opozoriti na previdnost v takih vremenskih pogojih.

Ob 17.48 je predstavnik Darsa obvestil koprske policiste, da je pred predorom Dekani v smeri Kozine senzor višine zaznal previsok tovor na enem izmed tovornih vozil. Zaradi tega se je takoj na semaforju prižgala rdeča za ves promet. Vozila, ki so obstala v koloni, so po večini pravilno razvrstila ter tako delavcem Darsa in policistom omogočila hiter in neoviran dostop do 'previsokega' tovornega vozila. Promet je bil kmalu sproščen, vozniku tovornega vozila pa so policisti naročili, da pred nadaljevanjem vožnje ustrezno pritrdi ponjavo nad tovorom, ki je s plapolanjem sprožila senzor višine.

Ob 23.21 je občan iz Kopra sporočil, da so mu podnevi izpred stanovanjskega bloka ukradli kolo s pomožnim motorjem, znamke Piaggio Zip 25, črne barve.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija