V 2TDK OBŽALUJEJO TRAGIČNO NESREČO: "Dela na gradbišču so trenutno zaustavljena"

Kronika

Včeraj se je na gradbišču drugega tira zgodila tragedija, o kateri smo že poročali. Danes pa so dodatne informacije posredovali tudi koprski policisti. Oglasili so se tudi iz družbe 2TDK.

Do delovne nesreče je prišlo včeraj nekaj pred 12. uro na gradbišču viadukta Glinščica. Po ugotovitvah policistov je moški med delom omahnil iz gradbenega odra in padel na tla z višine približno 10 metrov. Kljub takojšnji pomoči na kraju nesreče mu ni bilo pomoči. Kot so zapisali, je življenje izgubil 53-letni državljan BiH.

Policisti bodo o nesreči obvestili državno tožilstvo.

NUDENJE PP (AED) - BEKA, 26.10.2021 ob 11.33 Na gradbišču drugega tira pod vasjo Beka, je delavec padel iz gradbenega...

Posted by PGD Materija on Tuesday, October 26, 2021

Danes pa so se na tragedijo odzvali tudi iz podjetja 2TDK, ki je zadolženo za vodenje projekta drugi tir. Zapisali so, da obžalujejo delovno nesrečo s smrtnim izidom na gradbišču viadukta v dolini Glinščice, družini ponesrečenega pa izrekli sožalje.

Dodali so, da preiskava dogodka še poteka, več podrobnosti pa da bo znanih po njenem zaključku. Dela na gradbišču so sicer trenutno zaustavljena.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  27 .10. 2021 ob  12: 25
10
Žalostna vest za družino. Sožalje.


kokodek |  27 .10. 2021 ob  09: 58
16


raje kot postavljanje bebavega kipa, ki spominja na silikonsko zapeljivko, bi bolje poskrbeli za varnost pri delu !!!!!

ubogi človek in družina, sožalje.