USTAVILI SO GA NA KOZINI: Za konec motoristične sezone 'pridirkal' rekord in ostal brez vozniškega dovoljenja

Kronika

Koprski policisti so imeli minuli podaljšan vikend kar nekaj dela s prekrškarji. Med drugim so obravnavali tudi prekoračitev hitrosti za več kot 70 kilometrov, prometno nesrečo s pobegom in danes goreče vozilo na avtocesti. 

Fotografija je simbolična. 

V soboto okoli 10. ure so bili koprski policisti obveščeni, da je na cesti Koper–Dragonja prišlo do prometne nesreče, v kateri se je huje telesno poškodoval kolesar. Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je 44-letnega kolesarja, ki je vozil po cesti v smeri Dragonje, pri prehitevanju zadel voznik neznanega tovornega vozila, ki je s kraja nesreče pobegnil. Policisti identiteto voznika tovornega vozila še ugotavljajo, sledi mu kazenska ovadba.

V ponedeljek nekaj čez peto uro popoldan pa so prometni policisti na Kozini ustavili 35-letnega voznika motornega kolesa, ki je na delu ceste, kjer je hitrost omejena na 90 km/h, vozil s povprečno hitrostjo 161 km/h. Vozniku so policisti odvzeli vozniško dovoljenje, ne prav 'modri' dirkač, pa si je 'pridirkal' tudi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija