USPEH JE, ČE DOBIMO TO, KAR ŽELIMO: Sreča pa je, da si to, kar dobimo, tudi želimo (VIDEO)

Koper

Ta misel je doma v Vinskem butiku Hiše refoška v Kopru. Navdušuje jih ideja, da s svojo ponudbo osrečujejo ljudi. Saj se strinjate, da je vrhunsko vino, še posebej v kombinaciji z istrskimi dobrotami, idealno darilo, kajne? Letos so za vas pripravili pester nabor vrhunskih daril. Ker so okusi zelo raznoliki, potrebe in želje kupcev pa prav tako, vam ponujajo pakete različnih cenovnih rangov. Nasproti vam prihajajo tudi s celovito rešitvijo priprave in odpreme daril, kot seveda tudi možnostjo prilagajanja in individualnega kombiniranja posameznih artiklov glede na vaše potrebe. Zato vzemite spodnji tekst, video in slike kot navdih, ki vas bo pripeljal do vašega popolnega darila, nato pa jih pokličite ali kar obiščite. Vinski butik Hiše refoška je odprt od ponedeljka do petka od 8.30 do 19.00 in ob sobotah od 8.00 do 13.00.

Pester nabor izvirnih daril so razdelili v tri sklope:

KÉ BON* - Odličnost v steklenici

V prvem sklopu daril boste našli izvrstna vina, ki pripovedujejo na tisoče zgodb. In s katerimi se najbolj identificirate vi? Izbirajte med najbolje prodajanimi linijami vin Vinakoper, ki zadostijo vsem okusom. Možnosti izbora, ki sledijo, naj vas spodbudijo k nadaljnjemu raziskovanju. V kakšni embalaži bodo zaživela, pa je prav tako stvar vaše izbire. In še namig: embalažo lahko tudi personalizirate z logotipom podjetja ali prelepo mislijo, citatom, sporočilom.

*Narečne istrske besede, ki izhajajo iz italijanščine.

MAGÁRI* - Istra je zakladnica čudovitih okusov

Njena esenca, njen bit prepleta okuse morja, sonca, zemlje in vseh njenih sadov. Darila še posebej galantno noto dobijo v paketni embalaži, ki je lahko kartonska ali lesena, različnih barv in oblik. Prav posebno esenco Istre pa so letos ujeli v nadvse inovativno darilo, edinstveno na našem trgu. Sestavlja jo izjemen par: tradicionalni panetone v kombinaciji s prav posebno esenco, shranjeno v prepoznavno stekleničko. Panetone so pripravili v sodelovanju s priznanim tržaškim slaščičarjem po edinstveni recepturi. Klasičen paneton so namreč nadgradili z dodatkom rozin, namakanih v najbolj žlahtnem muškatu. Čudovita esenca jantarjeve barve v steklenički pa je nastala na osnovi sladkega muškata. Raziščite ga in z njim navdušite! Ravno v teh dneh so na voljo še zadnji panetoni skupaj z Esenco Istre. Pohitite v vinski butik in s kančkom sreče bo eden lahko samo vaš.

Esenca Istre je inovativna kombinacija, katero je strokovna komisija GZS med 28 prijavljenimi uvrstila med dva najbolj inovativna izdelka za področje mediteranske prehrane v letu 2020/21.

ALTROKÉ* - Vrhunski spoji kulinarike in vina

Vinski dvojčki ali trojčki v izbranih kombinacijah z najboljšimi okusi Istre, vinsko opremo ali preprosto izbrano embalažo. Altroké paketi izdelkov združujejo najboljša vina kleti Vinakoper v vseh svojih odtenkih. So njihova najbolj zgovorna zgodba o tradiciji, močnih karakterjih, legendah. Z mehurčki ali brez … Altroké paketi so vaš poklon prejemniku. Če ga opremite še s personaliziranim sporočilom, bo darilo kategorije prestige spregovorilo o energiji, uspehu in spoštovanju.

"Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!"