UPOR DOMAČINA V KOPRSKI TRGOVINI: Varnostnik kričal za njim naj se ustavi

Kronika

Včeraj popoldan je v eni od koprskih prodajaln 40-letni domačin vzel štiri steklenice alkoholnih pijač in šel mimo blagajne proti izhodu. Varnostnik je zakričal za njim naj se ustavi, zatem pa ga je tudi fizično skušal zaustaviti. Domačin se je uprl, vendar so ga zdržali do prihoda policije. Sledi mu kazenska ovadba in plačilni nalog, so sporočili koprski policisti.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 102 klica. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda pa so bile štiri intervencije.

Včeraj ob 17.45 so bili policisti obveščeni, da je padla kolesarka v Portorožu. Policisti so ugotovili, da je 62-letna kolesarka iz Slovenske Bistrice vozila po kolesarski poti iz Izole do Portoroža. Ko je pripeljala iz tunela nad Portorožem, je pri zaviranju padla in se huje poškodovala (zlom komolca).


Zvečer se je na mejnem prehodu Starod, pri vstopu v Slovenijo, 43-letna državljanka BiH izkazala s ponarejenim hitrim testom za covid-19. Sledi ji kazenska ovadba.

Med 17.45 in 21.30 je na Ankaranski v Kopru nekdo ukradel parkiran moped znamke Piaggio, tip Zip 25, rdeče barve, reg. št. KP0C-K4, vreden 800 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pajade |  21 .10. 2021 ob  16: 29
Če je imel masko je vse ok, zaradi kraje ni nekih kazni...