UNIVERZA NA PRIMORSKEM VABI NA AKADEMIJO ZA POSLOVNI PROTOKOL: Uvodna ura javnega nastopanja s Ksenijo Benedetti

Koper

Tudi virtualni nastopi so pomembni, bo razkrila Ksenija Benedetti v sredo, 7. aprila 2021, preko videokonferenčnega sistema ZOOM in YouTube kanala Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem.

Ksenija Benedetti

Univerza na Primorskem v okviru Akademije za poslovni protokol vabi na uvodno uro javnega nastopanja s Ksenijo Benedetti, strokovnjakinjo za poslovno komuniciranje in protokol. Predstavila bo tehnike javnega nastopanja, pomen nebesednega komuniciranja in primernih oblačil.

To je le delček tem, ki jih bodo udeleženci Akademije za poslovni protokol obravnavali od 8. novembra naprej v okviru trimesečnega programa predavanj in praktičnih delavnic.

Letošnji program vrhunske šole sodobnega poslovnega protokola je osvežen. Obogatili ga bodo Aljoša Bagola, kreativni direktor, predavatelj, svetovalec in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti, televizijski novinar in voditelj Slavko Bobovnik, Elen Batista Štander, ki je prav tako televizijska voditeljica in novinarka, Sebastian Cavazza, gledališki in filmski igralec, profesor na AGRFT, predsednik združenja hotelirjev Slovenije, generalni direktor Hotela Slon Gregor Jamnik, Janez Škrabec, podjetnik, funkcionar, predavatelj in mecen ter Aleksander Zadel, univ. dipl. psiholog, specialist klinične psihologije, predavatelj in svetovalec.

7. aprila bo uvodna ura javno predvajana preko YouTube kanala Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem, prvih 30 prijavljenih pa se lahko predavanja udeleži preko videokonferenčnega sistema ZOOM.

Vsi zainteresirani se lahko na uvodno uro prijavijo na tej spletni povezavi.