UNIVERZA NA PRIMORSKEM IŠČE NOVE SODELAVCE: Prijave zbirajo do 5. marca

Koper

Univerza na Primorskem išče nove sodelavce. Na njihovi spletni strani so objavili štiri razpise za prosta delovna mesta. Iščejo računovodjo ter dve vodji in enega samostojnega strokovnega delavca za področje računovodstva in financ.

Univerza na Primorskem je na svoji spletni strani objavila štiri razpise za prosta delovna mesta. V rektoratu iščejo računovodjo, na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije vodjo enote za področje računovodstva in financ, na Fakulteti za vede o zdravju vodjo enostavnejšega področja za računovodstvo in finance ter na Pedagoški fakulteti samostojnega strokovnega delavca prav tako za področje računovodstva in financ.

Za vsa štiri objavljena prosta delovna mesta je zapisano, da bo delovno razmerje sklenjeno za nedoločen čas, za polni delovni čas 40 ur na teden, s preizkusno dobo treh mesecev.

Univerza na Primorskem zaposli nove sodelavke/-ce s področja računovodstva in financ. Sprejmite izziv in se prijavite na...

Posted by Univerza na Primorskem / University of Primorska on Thursday, February 20, 2020

Prijave so možne do 5. marca 2020. Kandidati naj svoje pisne ponudbe z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo na elektronski naslov krazpis@upr.si

Vse ostale podrobnosti so objavljene na spletni strani Univerze na Primorskem.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija