UMRL TUDI VOZNIK ŠABANA ŠAULIĆA: Upanja je konec, v bolnišnici je podlegel poškodbam

Kronika

Tudi glasbenik Mirsad Kerić, ki je bil udeležen v sobotni hudi prometni nesreči v Nemčiji, v kateri je umrl priljubljeni srbski pevec Šaban Šaulić, je izgubil bitko za življenje. Najprej smo sicer poročali, da je Kerić umrl, nato pa objavili popravek, da je medicinska sestra dala napačno informacijo. Naposled pa je srbski Telegraf povzel poročanje nemške policije, da je 43-letni Kerić, ki je v soboto vozil avtomobil slavnega pevca, umrl v nemški bolnišnici.

Legendarni srbski pevec Šaban Šaulić (na desni) in njegov klaviaturist Mirsad Kerić (na levi) sta preminila v hudi prometni nesreči v Nemčiji.

Mirsad je v prometni nesreči utrpel hude telesne poškodbe in kljub naporom zdravniškega osebja, da bi ga obdžali pri življenju, je danes umrl, poroča Telegraf. Nekaj ur pred njegovo smrtjo je menedžer umrlega pevca Sabit Dervišević medijem pojasnil, v kakšnem stanju je Mirsad: "Če danes ne bo kašljal in če mu še naprej ne bo deloval poškodovani del možganov,  ga bodo primorani odklopiti z aparatov." 

V avtomobilu je sedel tudi Šaulićev boter Boban Stojadinović, ki je edini preživel prometno nesrečo. Hudo poškodovan, a izven življenjske nevarnosti, je iz bolnišnične postelje pojasnil, da je sedel za Šaulićem, ki je bil v času nesreče privezan z varnostnim pasom. "Strah me je, da je močan udarec poškodoval njegovo arterijo, na kateri je bil operiran. Špekulira se, da je doživel srčni zastoj. Jaz sem bil v nezavesti, vsakega od nas pa so odpeljali v posebno bolnišnico," je tik po nesreči povedal Stojadinović.

Kot poroča srbska spletna stran Kurir, je nemška policija kazensko ovadila pijanega Nemca, ki se je zaletel v avtomobil, v katerem se je vozila trojica. Obtožen je umora dveh oseb, primer pa je prevzel državni tožilec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija