UMRL TEDEN DNI PO NESREČI: Zbil ga je avto na prehodu za pešce

Kronika

V petek, 31. maja, je ob 11. uri v Postojni pred osnovno šolo 83-letni Postojnčan na prehodu za pešce z avtom zbil 79-letnega domačina, sicer državljana BiH. Ta se je huje v nesreči poškodoval in je bil odpeljan v bolnišnico. Povzročitelju sledi kazenska ovadba. Danes so bili na koprski policijski upravi obveščeni, da je 79-letnik v bolnišnici umrl. 

Fotografije so simbolične.

Več voznikov brez vozniške in z neregistriranimi avti

V Jagodju so policisti ustavili voznika kolesa z motorjem, ki ni imel vozniškega dovoljenja. Moped so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Osebni avto so zasegli policisti na avtocesti, in sicer neregistriran Volvo S40. 19-letni voznik je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Nekaj čez polnoči so policisti v Strunjanu ustavili neregistriran osebni avto Audi A3, ki ga je vozila voznica doma iz okolice Kopra. Ne le, da voznica ne poseduje  veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa so bile nameščene druge registrske tablice. Vozilo so policisti zasegli.

Včeraj popoldne so v Luciji policisti odredili izredni tehnični pregled za kolo z motorjem Piaggio ZIP, ki ga je vozil Pirančan. Vozilo je bilo zaseženo, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

V Divači so policisti zasegli osebni avto vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja, njegovemu vozilu pa je potekla registracija. Sledi obdolžilni predlog.

V Izoli na delu tat, v Postojni lažna gluhonema beračica

V Izoli je nekdo s parkiranega skuterja pokradel različne dele v vrednosti 200 evrov.

Popoldan pa je v Postojni pred trgovino občan do prihoda policistov zadržal žensko, ki je prosjačila pod pretvezo, da je gluhonema. Identificirali so 18-letno državljanko Romunije in ji izdali plačilni nalog.      

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija