UKRAJINEC POSKUŠAL POBEGNITI KOPRSKIM POLICISTOM: Razlog je bil "tovor"

Kronika

Včeraj ob 18.30 so policisti pri Mostičju ustavili kombi renault Traffic, poljskih registrskih oznak. Voznik je s kraja poskušal pobegniti, a so ga hitro prijeli. Šlo je za 31-letnega Ukrajinca, ki je prevažal osem Iračanov. Postopki še potekajo, so sporočili s koprske policijske uprave (PU Koper).

Fotografija je simbolična.

Sicer so policisti na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 60 nezakonitih prehodov meje. Posredovali so v 58 nujnih primerih, na številko 113 so prejeli 133 klicev. Obravnavali so 23 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. Obravnavali so en vlom in eno tatvino, enkrat so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru.

V Ankaranu so neznanci vlomili v hišo in odnesli gotovino ter nakit.

Ob 18.00 je prišlo pri Kopru zaradi neprilagojene hitrosti do nesreče, v kateri je bil samoudeležen 49-letni voznik. Alkotest mu je pokazal 0,66 mg/l alkohola. Sledi obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Ob 19.30 je prišlo do nesreče na avtocesti pred izvozom za Kastelec. 50-letni voznik je z avtomobilom zavil desno in trčil v tovornjak, ki ga je vozil 54-letnik. Povzročitelju nesreče je alkotest pokazal 0,73 mg/l alkohola. Začasno so mu odvzeli vozilo.

Ponoči so policisti v Kopru zasegli moped 18-letniku, ker so posumili, da je predelan. Hitri test na droge je bil pozitiven na kanabis in kokain. Strokovni pregled je najstnik odklonil. Čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija