UKRAJINEC NAG IN PIJAN NA TRŽAŠKI PLAŽI: Poleg pa otroci in mamice

Kronika

Čas kosila, mir na plaži, mamice uživajo z otroki, poleg pa razgraja pijan in nag moški. Takšen prizor se je v torek odvil na eni izmed tržaških plaž. 31-letni Ukrajinec je ob prihodu policistov najprej želel napasti njih, nato poškodovati še sebe.

Tržaška plaža "Barcola"

Na tržaški plaži, ki ji Italijani pravijo Barcola in je še posebej priljubljena med mamicami z otroki, je v torek prišlo do neljubega incidenta. Kopalci so policiji prijavili moškega, ki se je, na polni plaži, v morju kopal popolnoma nag. Ob prihodu policistov je gol sedel na stopnicah, ki vodijo v morje in deloval precej pijan, piše triesteprima.it. Neprijetnemu prizoru so bili priča številni kopalci, predvsem otroci.

Moški se je vneto upiral pozivu policistov, naj se obleče, prav tako jim ni želel pokazati osebnega dokumenta. Do policistov, ki jih je zasul z žaljivkami, se je vedel agresivno, zato so ga odpeljali, a tudi to ni šlo zlahka. Večkrat je policiste poskušal udariti z glavo, hotel pa se je tudi samopoškodovati, zaradi česar so mu v priporu odredili neprestan nadzor.

Kot so ugotovili, je na tržaški plaži razgrajal 31-letni Ukrajinec, stari znanec italijanske policije. Med drugim so ga v preteklosti že aretirali zaradi nespodobnega obnašanja v javnosti.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija