UKRADLA POLICIJSKO VOZILO IN POVZROČILA TRAGIČNO NESREČO: Trije mrtvi, eden se še bori za življenje (VIDEO)

Kronika

33-letnica je pred dnevi v okrožju Marion na Floridi med postopkom ukradla policijsko vozilo, nato pa z njim divjala po avtocesti. Zaradi prevelike hitrosti je izgubila oblast nad vozilom in povzročila tragično nesrečo. Zaradi poškodb je umrla na kraju nesreče, prav tako tudi voznik in sopotnik v avtomobilu, v katerega je trčila. Še ena oseba je utrpela hujše poškodbe, njeno življenje pa je ogroženo.

Po poročanju 24ur.com se je tamkajšnja policija v četrtek popoldne po krajevnem času odzvala na 'sumljiv incident' na območju Silver Springs, kjer je ženska, 33-letna Kendra Boone, skušala starejši ženski ukrasti avtomobilske ključe. 

Na kraj je prispela policijska patrulja. Ko je policist izstopil iz vozila in Boonovo pozval, naj se umakne za vozilo, je ta izkoristila priložnost in se prikradla v policijsko vozilo ter z vso hitrostjo odpeljala s kraja dogodka. Vse to je posnela telesna kamera policista, ki je vodil postopek z Boonovo.

Policisti so se takoj podali v lov za osumljenko, ki je po avtocesti divjala s hitrostjo več kot 160 kilometrov na uro. Na enem izmed odsekov je skušala prehiteti poltovornjak, zato je s ceste zapeljala na bankino, pri tem pa izgubila zmožnost usmerjanja vozila. Zaneslo jo je na nasprotni pas, kjer je čelno trčila v drugo vozilo.

Bodycam video shows woman stealing a patrol car she later crashed

The Marion County Sheriff's Office in Florida captured video of a woman they identified as Kendra Boone stealing a deputy's patrol car. She later crashed into a truck, killing two passengers and critically injuring another, authorities said.

Objavil/a CNN dne Nedelja, 04. februar 2024

V nesreči je Boonova umrla, prav tako voznik in sopotnik v drugem vozilu. Še enega sopotnika so medtem prepeljali v bolnišnico. Po podatkih tamkajšnje policije je njegovo življenje ogroženo, še poroča 24ur.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija