UKRADEN V KOPRU, SEDAJ V BERGAMU? Avtomobil naj bi italijanski policisti našli na parkirišču

Kronika

Pred dnevi smo poročali, da so bila minuli vikend na območju PU Koper ukradeni trije avtomobili. S Policijske uprave (PU) Koper so nam takrat sporočili, da kriminalisti preverjajo okoliščine izvršenih tatvin, saj je bilo v dveh primerih ugotovljeno, da ne gre za tako imenovane klasične tatvine in da obstaja velika verjetnost, da so bila vozila odpeljana z drugim kontaktnim ključem, saj so kupci ob nakupu rabljenih vozil prejeli zgolj en kontaktni ključ. Na nas se je danes obrnila bralka, ki nam je povedala, da naj bi italijanski policisti eno ukradeno vozilo že našli.

Audi Q2, sive barve, registrskih oznak KP EC-223, ki je bil ukraden v Piranu, je še vedno pogrešan.

Po pripovedovanju bralke, naj bi avtomobil, šlo je za črnega BMW-ja, ki je bil minulo soboto ukraden v Kopru, italijanski policisti našli na enem izmed parkirišč v mestu Bergam v Italiji.

Z vprašanji, če sta bili vozili, ki sta bili ukradeni minuli vikend že najdeni in pa na kakšen način, v kolikor sta bili najdeni ter ali v zvezi z ukradenimi vozili poteka preiskava zoper prodajalca vozil, glede na to, da je obstajal sum, da sta bili vozili odpeljani z drugim kontaktnim ključem, smo se obrnili na Policijsko upravo (PU) Koper, kjer so nam povedali, da preiskava še vedno poteka. Javnost pa bodo z dejstvi seznanili po zaključeni preiskavi.

Spomnimo, minuli konec tedna se je na nas obrnila bralka, ki so ji v soboto sredi belega dne v Piranu ukradli avtomobil. Za eno uro je parkirala pred piransko osnovno šolo, ko se je vrnila, pa vozila Audi Q2, sive barve, registrskih oznak KP EC-223, ni bilo več na mestu, kjer ga je pustila. Prav tako v soboto, ob 19.30, so koprski policisti dobili prijavo, da je bil v Kopru ukraden avtomobil znamke BMW, črne barve, registrskih oznak KP NG-743. Parkiran je bil pred trgovino, oškodovanka pa je ključe vozila imela pri sebi. V nedeljo so bili policisti obveščeni o še eni tatvini avtomobila znamke BMW, letnik 2019, črne barve. Ukraden je bil v Divači. Vozilo nima pokrova motorja in nima vetrobranskega stekla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Miura |  15 .04. 2024 ob  16: 29
@ JKD.... - če te res boli, takoj k zdravniku, da ne bo prepozno ....
JKDWingChun |  14 .04. 2024 ob  07: 58
-7
Sej mene boli kurac za vaše minuse. Opažam pa že dolgo da minuse dajejo nerazgledani,naivni bedaki,ki ne znajo živet brez tatice in mamice ki jih zavijajo v vatko. Hahaha luzerji
JKDWingChun |  13 .04. 2024 ob  07: 05
-14
Ahaaaa. A pisali ste da je avto ki naj bi bil kao ukraden v Piranu nazadnje viden na Škofijah. A zdej avto v italiji je avto iz Kopra. To smrdi kot štorija o mali Meddeline ali zdaj Danka.
Lažete pa še to zelo slabo