UGRABIL SVOJE DEKLE IN OD STARŠEV ZAHTEVAL ODKUPNINO: Prijeli znanega srbskega raperja

Kronika

27-letni Mladić N., je ugrabil svoje dekle in jo prisilil, da od svojih staršev zahteva 3.300 evrov za izpustitev. Po poročanju medijev gre za znanega lokalnega raperja iz srbskega Leskovca.

Fotografije so simbolične.

Gre za mladeniča, ki je član glasbene skupine iz Leskovca v Srbiji. Svoje dekle je ugrabil 14. marca in jo odpeljal v vikend v vasi Mala Grabovnica. Od tam je poklical njeno družino in zahteval, da mu prinesejo denar v zameno za hčer.

Dekle naj bi od ponedeljka zvečer do torka popoldne pretepal in ji grozil, da bo umoril celo njeno družino. Nato se je v torek z avtomobilom vrnil domov. Dekletu je zagrozil, da ne sme nikomur ničesar povedati in celo svoje prijatelje je angažiral, da so ji sledili. Dekle ga je kljub temu prijavilo policiji.

Dekle je prišlo na policijsko postajo skupaj s starši in podalo prijavo. Kriminalisti so mladeniča prijeli in zaslišali, nato pa so ga izpustili na prostost. Vendar je bil kasneje ponovno prijet, odrejeno mu je bilo 48-urno pridržanje.

Dekle naj bi imelo vidne poškodbe na rokah in obrazu, še vedno naj bi bila v šoku.

Vsekakor ne gre za prvega srbskega raperja, ki so ga prijeli policisti v zadnjem času. Konec decembra lani je znana aktivistka Nina Stojaković na Twitterju objavila, da raper Uroš Radivojević Numero že dlje časa zlorablja njeno sestro. Obtožbam se je pridružilo še eno dekle, ki je z Radivojevićem bilo dlje časa v zvezi. V začetku januarja so ga kriminalisti prijeli, tri tedne kasneje pa je bil obtožen zaradi nasilja v družini.

O raperju Mladiću N. iz Leskovca pa domačini pravijo, da je v bistvu v eni od svojih pesmi napovedal ugrabitev. "Ona hoče, da se vrne, jaz ji pravim naj mi plača … Sem hudič, ki pride po svoje, nimam časa niti za ljudi svoje. Vidim samo sebe in sledim svetlim zvezdam," pravi besedilo, ki ga je napisal. Po naključju ali ne, 27-letnik je od dekleta res zahteval denar, če se je želela vrniti domov k družini, piše kurir.rs.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija