UGODNE POČITNICE V TERMAH BLIZU DOMA: Termalni First Minute v Termah 3000, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci

Slovenija

Nikoli ni prezgodaj za načrtovanje brezskrbnega oddiha! Če to storite do 15. aprila 2022, lahko ob rezervaciji svojega poznopomladnega, poletnega ali jesenskega oddiha prihranite kar 15 odstotkov! Popust velja za počitnice v Termah 3000 – Moravskih Toplicah, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, med 13. majem in 23. decembrom 2022. Že veste, kje boste preživeli popoln termalni oddih blizu doma? Popust velja tudi za najbolj zaželene poletne termine, kar je še en razlog, da pohitite z rezervacijo!

Terme 3000 – Moravske Toplice – obilje dobrega v brezčasnem Prekmurju 

Raznolike nastanitve, tri tematska hotelska kopališča in termalni park s tobogani, pristna lokalna kulinarična izkušnja z močnim prekmurskim zajtrkom in večerjo, wellness s prekmurskimi zelišči in bučnim oljem, blagodejno razvajanje v termo-mineralni vodi in izvrstno izhodišče za odkrivanje skrivnosti Prekmurja peš ali na kolesu. Vse to so počitnice v Termah 3000 – Moravske Toplice, kjer ob zgodnji rezervaciji do 15. aprila 2022 poleg 15 odstotnega popusta dva otroka lahko bivata brezplačno, celotno družino pa čakajo nepozabni vodni užitki v več kot 30 bazenih!

Terme Ptuj – imperij dobrega počutja le korak od Ptuja

Hotel, v katerem se skriva raj za ljubitelje wellness razvajanja, rimsko obarvano hotelsko kopališče in svet savn, termalni park, ki bo navdušil še tako zahtevne ljubitelje vodnih vragolij, sproščujoče termalne kopeli, zdrava kulinarika in le kratek sprehod do najstarejšega slovenskega mesta. Če temu prištejete še številne možnosti vadb za vse starosti, zabavne izlete v okolici in edinstven popust za zgodnje rezervacije, dobite nepozaben oddih v Termah Ptuj!

Zdravilišče Radenci – ko vam na počitnicah zaigra srce

Kar 140 let zdraviliške tradicije, termalna oaza z 10 bazeni, edini mineralni wellness v Sloveniji, ki vključuje mineralne kopeli, pitno kuro, savna programe z ledom iz mineralne vode in inhalacije z mineralno vodo, kulinarika za okrepitev dobrega počutja in več kot 250 sončnih dni letno. Ob vsem naštetem vas v Zdravilišču Radenci čaka oddih, ob katerem vam bo nedvomno zaigralo srce!

Družinske počitnice

Termalni First Minute 2022 velja tudi v času poletnih počitnic, ko pri nas letuje veliko družin. V dvoposteljnih sobah z dodatnim ležiščem smo zanje pripravili družinski bonus, s katerim kar dva otroka (eden do 6. leta  starosti in eden do 12. leta starosti) bivata brezplačno skupaj s staršema.