UDAR STRELE V GASILCA: To so o včerajšnji nesreči sporočili koprski policisti

Kronika

Včeraj smo poročali, da je v Luki Koper, strela udarila v luškega profesionalnega gasilca. S koprske policijske uprave (PU) so danes sporočili nekaj več podrobnosti o včerajšnjem dogodku. 

"Ob 14.31 je ReCO Koper obvestil OKC PU Koper, da je v gospodarski družbi v Kopru strela udarila v 42-letnega moškega, doma iz Kopra, zaposlenega v gospodarski družbi, na območju katere je odpravljal posledice naravne nesreče. Moškega so reševalci uspešno reanimirali, nakar je bil odpeljan na nadaljnje zdravljenje v bolnišnico Izola," so v sporočilu za javnost danes zapisali koprski policisti.

Vlom in tatvine

V okolici Kopra je neznani storilec s plovila ukradel izvenkrmni motor znamke Tohatsu, v Kopru pa je nekdo vlomil v klet v stanovanjskem bloku in iz nje ukradel moško gorsko kolo.

Drugi neznanec pa je prav tako v Kopru z mopeda ukradel registrsko tablico KPP1-750. Če ste omenjeno registrsko tablico kje opazili, o tem obvestite policiste na interventno številko 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali PP Koper (05) 611 67 00.

V Kopru je policist izven službe prijel 45-letnega domačina, ki je pred tem v eni od trgovin z mešanim blagom ukradel več prehrambenih izdelkov v skupni vrednosti 55,42 evrov. Ukradene predmete so moškemu zasegli, policisti pa ga bodo tudi kazensko ovadili.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 primerih in na številko 113 prejeli skupno 358 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, devet prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali en vlom, tri tatvine in eno poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali štirikrat. Na območju PU Koper so obravnavali tudi 31 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija