UČITELJICA V RAZMERJU S 15-LETNIKOM POSNELA VEČ "ŽGEČKLJIVIH" FILMČKOV: Ti so postali dokazno gradivo, grozi ji več let zapora

Kronika

28-letno Desiree Cartin Rodriguez, učiteljico angleščine s Floride, čaka sojenje zaradi obtožb, da je spala s svojim 15-letnim dijakom. V času afere z dijakom je bila celo poročena, svojega dejanja pa ne obžaluje, saj naj bi se mladoletnik z vsem strinjal. 

Desiree Cartin Rodriguez

Učiteljica, osumljena kaznivega dejanja, je detektivom, ki primer preiskujejo, dejala, da se ne počuti krivo. Pravi, da se je dijak z vsem strinjal, vedela je tudi, da jo snema. Nikoli si ni mislila, da bodo ti posnetki zdaj dokaz na sodišču. Grozi ji več let zapora, poroča 24sata.

Desiree so sicer aretirali že pred dvema letoma. Obtožnica je bila vložena, vendar se sojenje še ni začelo. Detektivi, ki so si posnetek ogledali, so dejali, da je ta zelo ekspliciten.

Fotografija je simbolična.

Čeprav se je v medijih pojavila tudi zgodba, da je dijak skril mobilni telefon in snemal brez učiteljičine vednosti, to ne drži"Mladoletnik je snemal in ona je to zelo dobro vedela. Na več posnetkih gleda v kamero, natančno ve, kje je," so povedali detektivi, ki so vodili preiskavo.

Desiree je poučevala angleščino v šoli na Floridi. Dijak naj bi bil pogosto v učiteljičinem razredu tako med odmori kot po šoli. V obtožnici je navedeno, da naj bi se v šoli poljubljala, spolne odnose pa sta imela v avtu in dijakovi hiši. Ta je celotno dogajanje posnel z mobilnim telefonom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija