UČITELJICA OBRAČUNALA Z UČENCEM: Lotila naj bi se ga z nohti in ga lasala (FOTO)

Kronika

Portal Sobotainfo poroča o obračunu učiteljice nad učencem, ki naj bi se zgodil na eni od soboških osnovnih šol. Petošolec je domov namreč hodil objokan, nato so starši opazili tudi rane. Zadevo nameravajo prijaviti šolski inšpekciji.

Kot neuradno poroča portal, se je zadeva dogajala že dlje časa, nazadnje pa naj bi se obračun učiteljice nad petošolcem zgodil, ko so starši na družbenih omrežjih objavili fotografije ran na svojem sinu. Incidenti naj bi se dogajali med urami telovadbe, starši pa so zanje ugotovili, ko je sin prihajal domov objokan, naposled pa vendarle povedal, kaj se dogaja. Učiteljica naj bi ga poškodovala z nohti, ga lasala in za majico vlekla po tleh.

Starši so že septembra, ko naj bi se obračun prvič zgodil, o dogajanju obvestili vodstvo šole. To se ni odzvalo niti decembra, ko naj bi se dogodek ponovil. Zdaj so se vendarle usedli za skupno mizo, a v šoli dogodke zanikajo, zato so se starši petošolca odločili, da se obrnejo na šolski inšpektorat. Zaradi varovanja osebnih podatkov pa na šoli za portal zadeve za zdaj niso želeli komentirati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija