TV VODITELJ PONOREL NA ANTICEPILCE: "Vi ste bedaki" (VIDEO)

Svet

Mehiški voditelj Leonard Schwebel je postal hit na družbenih omrežjih, potem ko je med oddajo v živo zasmehoval "anticepilce" in jih označil za norce.

"Če si anticepilec, si bedak. Na obraz si daj presneto masko," je zavpil, ko so ga snemali. Kasneje je dodal, da mu ni bilo žal, ker je izgubil živce v etru.

"Podoben video sem objavil na svojih družbenih omrežjih in se ni zgodilo popolnoma nič ... Včasih je treba kričati, da ljudje razumejo. Če bi samo rekel: 'Prosim, dajte si gor masko, prosim, prosim,' verjemite mi, nič se ne bi zgodilo," je dejal.

Voditelj je prejel celo grožnje s smrtjo od anticepilcev, nekateri pa so mu povedali, da upajo, da bo dobil virus in umrli, piše Unilad. Schwebel je ostal ravnodušen in vztraja, naj se ljudje po vsej državi zavedajo resnosti razmer.

V Mehiki so sicer poročali o več kot 4,39 milijona potrjenih primerov okužbe s koronavirusom, od tega jih je 301.000 umrlo. Približno 56 odstotka prebivalstva je cepljenih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  20 .01. 2022 ob  12: 47
Naj se on cepi še 27x direkt v oko! Stronzo di merda!!!
Kdaj bo folku kapnilo na tiste majhne možgančke da je korona samo en velik nateg da se farmacija ojača še bolj in da imajo kao po zakonu upravičeno izplacane eeeeenormne dodatke! Absolutno nič drugega ni!
Ragazzi...odprite oči že enkrat!
manemebasat |  19 .01. 2022 ob  18: 49
-2
Kaj pa v Izraelu in Gibraltarju? Kreten!
Pjero Shriba |  19 .01. 2022 ob  13: 58
-4
Vse zastonj.
Tudi pri nas imamo podobno precepljenost in celo v ZDA ima samo 64% polno cepljenih.
Kot pravi naš vrhovni mesija so krivi komunisti.
Res je , Mehika in ZDA sta se ravno rešila več desetlenega komunističnega režima in ni čudno, da imata tako nizko precepljenost.