TRŽAŠKI TRENER SPOLNO NADLEGOVAL MLADOLETNE NOGOMETAŠE: Dotikal se jih je pod prho, jim pošiljal neprimerna sporočila in izpovedoval ljubezen

Trst

Tržaški policisti so v ponedeljek zjutraj aretirali 48-letnega Tržačana. Preiskava, ki jo je vodilo državno tožilstvo, je namreč pokazala, da naj bi trener spolno nadlegoval mladoletne nogometaše.

Fotografija je simbolična.

48-letni trener mladinskega nogometnega kluba San Luigi naj bi se dotikal spolnih organov več mladoletnih dečkov, ko so ti bili pod prho ali ko jih je po treningu z avtom odpeljal domov. V nekaterih primerih jim je po poškodbah nudil neprimerne masaže, piše portal Trieste cafe.

Eden izmed njih, 11-letnik, je imel na svojem mobilnem telefonu trenerjeva sporočila, v katerih je 48-letni moški odkrito namigoval na spolnost. Po odkritih sporočilih je deček priznal, da ga je trener nadlegoval, sledila je potrditev še njegovega prijatelja iz kluba. Trener je svojim varovancem pisal, da se je zaljubil vanje, hvalil njihov fizični izgled, jim dajal ljubkovalna imena ter jih vabil, naj mu pokažejo intimne predele.

Starši so policiji predstavili številne obtožbe, športno društvo San Luigi pa je trenerja nemudoma odslovilo. Preiskava je še v teku, še piše tržaški portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija