TRUPLO NA POŽARIŠČU: Našli so ga policisti med pregledom, identiteta še ni znana (FOTO, VIDEO)

Kronika

Celjska policija je bila v torek zjutraj obveščena, da je v Malih Dolah pri Vojniku zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je objekt skoraj v celoti uničil. Pri pregledu notranjosti objekta je policija našla moško truplo. Vzrok požara še ni znan, prav tako še ni potrjena identiteta umrlega, so danes sporočili s Policijske uprave Celje. Prve ugotovitve ne kažejo, da bi šlo za sum storitve kaznivega dejanja. Policija nadaljuje zbiranje obvestil.

Kot so na svojem Facebooku zapisali gasilci PGD Vojnik, so klic na pomoč prejeli včeraj ob 5.15. Sprva je kazalo, da gre za gozdni požar, ob prihodu na kraj pa se je izkazalo, da gori zidanica in da je požar že popolnoma razvit. Za pomoč so takoj zaprosili kolege iz PGD Nova Cerkev in PGD Frankolovo.

"Gašenje in nastop enot je dodatno oteževal težko dostopen teren, saj z vozili nismo mogli priti v neposredno bližino požarišča. Kljub težko dostopnem terenu in vsem dodatnim oviram pa smo požar s skupnimi močmi omejili in pogasili. Objekt je bil v celoti uničen," so še zapisali pri PGD Vojnik.

Objavil/a Pgd Vojnik dne Torek, 16. avgust 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija