TRUPLA V ZAMRZOVALNIKIH: Poskušal je skriti umorjeno mater, a je pokrov ostal deloma odprt

Kronika

Javnost še kar pretresa najdba trupla v zamrzovalniku v bližini Čakovca na Hrvaškem, kjer naj bi sestra pred 20 let umorila lastno sestro, nato pa shranila truplo 'na hladno'. Vendar to ni edini takšen primer pri sosedih.

'Hiša groze' pri Čakovcu, v kateri so 20 let skrivali truplo v zamrzovalniku. Je še kdo, poleg osumljenke, vedel zanj?

Truplo, ki so ga pred dnevi odkrili v zamrzovalniku družinske hiše v Palovcu, v hrvaškem Medžimurju, je bilo ovito v celofan. Šlo je za truplo 23-letne Jasmine Dominić, ki je izginila pred 20 leti. Življenje naj bi ji vzela njena danes 45-letna sestra, ki naj bi po krutem zločinu še naprej živela v družinski hiši, se poročila in si ustvarila družino.

Danes iz Hrvaške prihajajo nove podrobnosti o zločinu. V šoku ostajajo medžjimurski gasilci, ki so zaradi poplav v letih 2001 in 2004, morali prenesti prav skrinjo s truplom, ne da bi vedeli, kaj je v njej. Družinsko hišo, kjer je prišlo do zločina, je namreč zalila voda. Vsekakor pa ne gre za osamljen primer.

Leta 2017 je 35-letni Tomislav Ciglenečki z nožem 20-krat zabodel svojo 55-letno mater v kraju Pustodol v hrvaškem Zagorju. Truplo je poskušal skriti v zamrzovalnik, vendar je ta ostal deloma odprt. Truplo je našel njegov brat policist, ki je prišel domov potem, ko so ga sosedje obvestili, da se Tomislav obnaša čudno in trdi, da je mati v bolnišnici zaradi srca.

Prav tako leta 2017 je prišlo do podobnega zločina v Srbiji, kjer so v Veliki Krsni pri Mladenovcu našli truplo 36-letne Marine Mijajlović. Življenje naj bi ji vzel soprog, sicer upokojen policist. Truplo naj bi najprej tri teden hranil v zamrzovalniku, nato pa ga je odvrgel v kanal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija