TRIJE PODŽUPANI NA PIRANSKI OBČINI: "Ne maram podpisovati nečesa, s čimer nisem seznanjen"

Piran

Po 21 dneh v novi službi se je na facebook profilu odprte javne skupine Gibanje Portorož z zapisom oglasil novi piranski župan Genio Zadković, ki je med drugim sporočil, koga je imenoval v krog svojih sodelavcev.

'Dela je ogromno' je na facebook profilu zapisal piranski župan Genio Zadković, in ker 'ne maram podpisovati nečesa, s čimer nisem seznanjen, sem se odločil povabiti k delu'. Za poklicnega podžupana je imenoval Karla Radovca, za nepoklicna podžupana pa Gabrijela Franco in Manuelo Rojac.

Svetovalka za področje davkov in financ je postala Špela Elisabeth Povše. Splošni svetovalec in vodja stikov z javnostmi je po novem na občini Piran Bruno Kuzmin. Za komunikacijo z občinskimi svetniki in delno za področje turizma bo skrbel Andrej Babnik. Svetovalec za okolje in prostor je postal Andraž Starčič, za svetovalca za razvoj in gospodarstvo pa je Zadković imenoval Domna Legata.

Kot je še zapisal na družbenem omrežju Zadković, so vsi zaposleni za obdobje šestih mesecev. Ob tem se je pošalil, češ, da mu zlobneži napovedujejo 'razpad sistema v šestih mesecih'. Legat naj bi se odločil svoj honorar razdeliti med najbolj pomoči potrebnim družinam v piranski občini.

To naj bi bila za enkrat sestava, ki bo vodila piransko občino. Nove zaposlitve Zadković napoveduje le v primeru, če se bo za to izkazala potreba, sicer se bodo posluževali obstoječega kadra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maks |  10 .01. 2019 ob  17: 26
V bistvu kar dosti svetovalcev. Verjetno sami "naši" in odlikovanja za "zasluge".

Pa vsi so no name. Zakaj?