TRGO ABC: "Kakovost naših storitev nam je odprla nova vrata"

Koper

Trgo ABC, podjetje, ki združuje kakovost in tradicijo najbolj uveljavljenih pooblaščenih prodajalcev znamk #Renault #Dacia in #Nissan ter rabljenih vozil na Primorskem, odpira nov segment v prodaji: NOVI SALON - Center rabljenih vozil.

Novi salon rabljenih vozil se nahaja na lokaciji Trgo ABC Koper.

IZBOR : Izključno najboljša vozila

V novem centru rabljenih vozil Trgo ABC so na izbiro brezhibna rabljena vozila višjega in srednjega cenovnega razreda vseh blagovnih znamk, ki še tako zahtevnega kupca ne bodo pustila ravnodušnega.

GARANTIRANO JAMSTVO

Vsa rabljena vozila so skrbno pregledana in servisirana, torej tehnično brezhibna.

Ob nakupu rabjenega vozila boste poleg garancije na vašo željo deležni tudi podaljšanega garancijskega jamstva.

ODKUP VAŠEGA VOZILA

Ker je nakup vozila pomemben korak, vam ga želijo olajšati. Ob ugodnih cenah vozil prilagojenih vašim željam, vam nudijo tudi možnost brezplačne cenitve ter prihranek z menjavo staro za staro.

OD NAKUPA DO VZDRŽEVANJA

V Trgo ABC vam želijo ponuditi celovitost. Za vas bodo uredili hitro, enostavno in ugodno financiranje za nakup, prav tako boste lahko pri njih uredili zavarovanje ter registracijo vozila in odvrgli skrb za njegovo vzdrževanje.

Največja prednost prodajnih svetovalcev @Trgo ABC je skrbna in sleherna obravnava vsake želje njihovih strank in zagotovo boste dobili kakovostno izbrano vozilo, s preverjeno zgodovino, za najboljšo ceno.

Vljudno vabljeni v novi salon rabljenih vozil @Trgo ABC, kjer se boste prepričali o njihovem pestrem in kakovostnem izboru ponudbe vozil.

IZBERITE ZAUPANJE - Vaš prodajalec Trgo ABC

Prodajna svetovalca rabljenih vozil @Trgo ABC

TOMAŽ STRLE 031 380 864 

KONSTANTIN DE FERRER 041 382 381

Deli novico: