TRENUTKI GROZE: Ugrabljeno deklico vlekel po mestnih ulicah v kovčku (VIDEO)

Svet

Osemletno deklico je ugrabitelj strpal v kovček, ki ga je nato vlekel po ulicah vse do svojega doma. Družina je izginotje otroka prijavila potem, ko se deklica ni vrnila iz šole. Takoj je stekla policijska akcija, v kateri so na osnovi posnetkov varnostni kamer aretirali 32-letnega moškega, hišnika stavbe, kjer družina živi. Kot je povedal, je to storil zato, ker ga je družina obtroževala, da jim krade njihove stvari. 

Osemletna Jin Nichole You se je sredi dneva vračala domov iz šole, ko jo je prestregel moški, ki ga je dobro poznala, saj je bil hišnik v stavbi, kjer živi s svojo družino. Strpal jo je v velik črn kovček in jo v njem vlekel po ulicah vse do svojega doma. Zgodilo se je v mestu Mandaue v provinci Cebu.

Družino je začelo skrbeti, zato je Jinina mama preverila varnostne kamere v stanovanju. Z grozo je zagledala neznano osebo v jopici s kapuco na vratih stanovanja.

MCPO SUCCESSFULLY RESCUES KIDNAPPING VICTIM A caretaker of an apartment in Mandaue City was arrested for kidnapping in...

Posted by Mandaue City Police Office on Friday, 11 August 2023

Varnostni posnetki zunanjih kamer so potrdili, da je osumljenec s seboj vlekel velik črn kovček, v katerem je bila deklica. Kovček, ki naj bi bil uporabljen za ugrabitev, so kasneje odkrili v stanovanju storilca. 

Mestna policija je takoj po prijavi sprožila iskanje pogrešanega otroka. Policisti so še istega večera izsledili osumljenčevo lokacijo oziroma stanovanje in aretirali 32-letnega Godiflora Rama, hišnika stavbe, v kateri biva žrtev in njeni starši. Kot je v izjavi zapisal regionalni urad policije, je policija "takoj uporabila sodobno tehnologijo, poglobljeno preiskavo in celovite obveščevalne podatke, kar je privedlo do uspešnega izsleditve osumljenca in žrtve".

V pogovoru za lokalne medije je osumljenec Godiflor dejal: "Upam, da mi bo družina lahko odpustila, kar sem storil. To sem storil samo zato, ker so me obtožili kraje njihovih stvari, kot so torbe in obešalniki. Priznam, da je dekle privlačno, a to ne pomeni, da mi je všeč. Nisem je posilil. Nisem je spolno napadel." 

Jin okreva po težki preizkušnji, na srečo pa med ugrabitvijo ni bila poškodovana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  11 .08. 2023 ob  21: 55
takemu samo strel v čelo