TRČILA V POKVARJEN AVTO, NATO PA ŠE SKORAJ POVOZILA VOZNIKA: Alkotest skoraj "eksplodiral"

Kronika

Med Vidmom in Guminom, na avtocesti A23, je sinoči voznica povzročila prometno nesrečo, nato pa pobegnila in pri tem nekoga skoraj povozila. Policisti so ugotovili, da ima v krvi petkrat več alkohola, kot je dovoljeno.

Fotografija je simbolična. 

Voznica je na avtocesti s svojim avtomobilom trčila v vozilo, ki je bilo zaradi okvare ustavljeno na odstavnem pasu, nato pa pobegnila. Pri tem le za las ni podrla voznika, ki je stal ob pokvarjenem avtomobilu, poroča Primorski dnevnik.

Policisti so takoj pričeli z iskanjem pobegle voznice – vedeli so le, da iščejo avtomobil bele barve, očividci so jim posredovali tudi nekaj številk registrske tablice.

Voznico so izsledili na bližnjem počivališču, kjer se je skušala skriti med preostale avtomobile. Bila je vidno alkoholizirana. Alkotest je pokazal petkratno dovoljeno vrednost, piše tržaški dnevnik.

Policisti so voznico oglobili zaradi trčenja in pobega ter jo kazensko ovadili zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Grozita ji odvzem vozniškega dovoljenja za leto do dveh in pa zaseg vozila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija