TRČIL V KAMNITO BREŽINO: Voznika so odpeljali v izolsko bolnišnico (FOTO)

Kronika

V torek okoli 21.30 je na lokalni cesti proti Klancu pri Kozini prišlo do prometne nesreče. Voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Kozine, je pred vasjo zapeljal s ceste in trčil v kamnito brežino.

"Po pozivu ReCO Postojna so na intervencijo izvozili gasilci PGD Materija, ki so zavarovali kraj, do prihoda zdravstvenega osebja ponesrečenemu nudili prvo pomoč in pomagali pri zdravniški oskrbi ter transportu v reševalno vozilo, na vozilu izklopili vire energije in razsvetljevali kraj nesreče. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico. Intervencija je bila zaključena ob 23.00," so zapisali gasilci PGD Materija na svojem Facebook profilu. 

PROMETNA NESREČA - KLANEC 7.11.2023 ob 21.29 Voznik osebnega avtomobila, ki je vozil po lokalni cesti iz smeri Kozine...

Posted by PGD Materija on Četvrtak, 9. novembar 2023.

Na intervenciji je sodelovalo 12 gasilcev PGD Materija z dvema voziloma, medicinska sestra in zdravnik Zdravstvene postaje Hrpelje, reševalci NMP Sežana, policisti Policijske postaje Kozina ter uslužbenci cestnega podjetja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija