TRČENJE V ŠALARI: Med prehitevanjem zbil mopedista in odpeljal, ne da bi mu nudil pomoč

Kronika

Ob 11.28 je v Šalari neznani voznik belega osebnega vozila prehiteval voznika mopeda v času, ko je slednji v križišču zavijal levo. Voznik osebnega vozila je trčil v 14-letnega voznika mopeda, ki je po trčenju padel in utrpel lažje telesne poškodbe. Voznik osebnega vozila je po trčenju sicer ustavil, nato pa nadaljeval z vožnjo ne da bi nudil pomoč in podatke soudeležencu. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, zaradi suma kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 167 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi telesnimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, štiri tatvine, lahko telesno poškodbo, ter goljufijo. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali šest nezakonitih prehodov državne meje.

V Sočergi je nekdo v zadnjem mesecu vlomil v počitniški objekt, ga pregledal, vendar iz njega ni ničesar odtujil. Z dejanjem (poškodbami na objektu) je 53-letni lastnici povzročil materialno škodo. Sledi kazenska ovadba.

Preko noči je nekdo v Dutovljah vlomil v gradbeni kontejner, iz katerega je odtujil orodje znamke Makita. Z dejanjem je 56-letnega lastnika oškodoval za 1500 eur. Sledi kazenska ovadba.

Ob 9.23 je pri Divači po avtocesti hodil 40-letni tujec. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 11.10 je na cesti od Kubeda proti Črnemu Kalu padel 49-letni kolesar. V prometni nesreči je utrpel lažje telesne poškodbe. S kraja je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Izola.

Ob 23.46 so policisti v Portorožu 51-letnemu kršitelju, ki pred vstopom v lokal ni upošteval varnostnikov izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija