TRČENJE PRI SV. PETRU: 28-letnik brez vozniške ostal brez vozila

Kronika

Včeraj ob 13.40 se je 68-letni voznik avtomobila peljal od mejnega prehoda Dragonja proti Kopru. Pri križišču za Sv. Peter je 28-letnik z avtomobilom z neprednostne ceste zapeljal na prednostno in trčil v bok vozila 68-letnika. V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so ugotovili, da 28-letnik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 70 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 197 klicev. Obravnavali so 28 prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali devet tatvin in dva vloma, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Obravnavali so tudi 58 ilegalnih prehodov državne meje.

Ob 13.45 so bili obveščeni, da je v Kopru padel motorist. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je padel 60-letni državljan Avstrije, ki prebiva v Sloveniji. Huje poškodovanega (zlomljena rebra in ključnica) so odpeljali v SB Izola.

Iz ene od koprskih prodajaln je nekdo ukradel za približno 1000 evrov artiklov. Zadeva se še preiskuje.

Pri Lazaretu je ob 18.00 73-letni voznik z avtomobilom zapeljal s ceste. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1.05 mg/l, odrejeno mu je bilo pridržanje in odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija