TRAGIČNO: Prebil kovinsko zaščitno ograjo in zapeljal v prepad

Kronika

V ponedeljek ob 18.25 se je na regionalni cesti iz Planine proti Grčarevcu v občini Logatec zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 46-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Fotografija je simbolična. 

Voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz Planine proti Grčarevcu v občini Logatec, ko je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v kovinsko zaščitno ograjo, jo prebil ter zapeljal v okoli 30 metrov globok prepad. Zaradi hudih poškodb je voznik umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 114 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 12 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, pet pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 76 kršitev javnega reda in miru ter 115 kaznivih dejanj. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 53-krat posredovali na javnih krajih in 23-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli devet vozil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija