TRAGIČNO IN ŽALOSTNO: Svetovna prvakinja umrla pri 27 letih

Kronika

Nizozemska hitrostna drsalka Lara van Ruijven, lanska svetovna prvakinja na 500 metrov, je umrla pri vsega 27 letih, je sporočila nacionalna športna zveza. Junija letos so na treningu v Franciji odkrili avtoimunsko bolezen.

Van Ruijvenovo so po slabosti na treningu odpeljali v bolnišnico v Perpignanu, kjer je bila nato na intenzivnem oddelki. Prejšnji teden se je njeno zdravstveno stanje poslabšalo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ojoj |  11 .07. 2020 ob  15: 13
Ti to resno?