TRAGEDIJA ZAPRLA CESTO MED REDIPULJEM IN VILEŠEM: V trčenju izgubil življenje šofer tovornjaka (FOTO)

Kronika

Na avtocesti A4 proti Benetkam se je danes zgodila huda prometna nesreča, v katero so bili vpleteni trije tovornjaki. Okoli 9. ure so zaradi nesreče zaprli odsek med Redipuljo in Vilešem in cestninsko postajo pri Redipulji v smeri Benetk.

Voznik enega tovornjaka je ostal ukleščen v razbitinah. Na kraj so prihiteli policisti, reševalci, gasilci in osebje družbe Autovie Venete, na kraj nesreče pa je priletel tudi reševalni helikopter. Reševalci deželne službe za nujno medicinsko pomoč Sores so žal ugotovili, poškodovanemu tovornjakarju ne morejo več pomagati, podlegel je hudim poškodbam, poroča Primorski Dnevnik.

Življenje je izgubil 56-letni voznik tovornjaka, doma iz Romunije, poroča Trieste Prima. 

⚫ Incidente mortale in A4, tamponamento tra 3 mezzi pesanti: chiusa l'autostrada. Articolo aggiornato con la situazione del traffico (link primo commento)

Objavil/a Nordest24 dne Sreda, 26. april 2023

Reševalci so pomoč nudili še dvema voznikoma tovornjakov, enega so z lažjimi poškodbami prepeljali v tržiško bolnišnico, drugi pa je prevoz v bolnišnico odklonil.

Promet na avtocestnem omrežju je v obe smeri močno zgoščen. Zastoji v smeri Benetk segajo vse do Cessalta, promet pa je upočasnjen tudi na izvozih pri Portogruaru in Palmanovi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija