POPOLNA ZAPORA PRIMORSKE AVTOCESTE ODPOVEDANA: Zaradi odstranjevanja posledic še vedno v obe smeri nastajajo zastoji (FOTO)

Kronika

V prometni nesreči, ki se je nekaj pred 15. uro zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Lomom, je umrl voznik kombija. Zaradi odstranjevanja posledic še vedno v obe smeri med Logatcem in Uncem nastajajo zastoji. Prej napovedana popolna zapora avtoceste zaradi reševanja pa je odpovedana, so sporočili iz prometnoinformacijskega centra.

✅ Zaradi posledic nesreče ostajata prehitevalna pasova v obe smeri in tudi zastoja v obe smeri, ki se skrajšujeta. ...

Posted by Promet.si on Sunday, January 7, 2024

Voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane, je trčil v odbojno ograjo. Kombi je nato odneslo na nasprotno vozišče avtoceste proti Primorski, kjer je obstalo. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Zaradi ogleda kraja nesreče in odstranjevanja posledic je bil na tem delu primorske avtoceste vso popoldne močno oviran promet, še vedno prihaja do zastojev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  07 .01. 2024 ob  16: 27
18
Enih 30 let od tega sem se vsak dan ozil po avtocesti v obe smeri. Vsak dan nekaj let, pa nisem videl niti ene nesrece! Kaj se dogaja! A avtosole ne znajo vec ipravljati svojega dela? So v nesrecah v glavnem udelezen tujci? Je narod danes bolj zatelebljen?