TRENUTKI GROZE V KOPRU: Po eksploziji v stanovanju našli dva moška, enega mrtvega (FOTO, VIDEO)

Kronika

Včeraj zvečer je na Ulici II. Prekomorske brigade v Kopru počilo in zagorelo v stanovanju večstanovanjske hiše, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Prebivalce so evakuirali, med preiskavo pa so našli eno osebo mrtvo.

Tragična nesreča se je zgodila ob 21.46. Koprski gasilci so pogasili ogenj, izklopili električne varovalke in zaprli ventil plinskega dovoda. Prezračili so stanovanje in zaprli ventil vode, počena cev je namreč puščala. Policija pa je evakuirala sosednje stanovalce.

Med preiskovanjem so našli mrtvo osebo ter eno poškodovano, ki so jo odpeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico. Na kraj so bile napotene vse pristojne službe, je še zapisano na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Ob prihodu na kraj je bil požar stanovanja že močno razvit. Ogenj smo pogasili, izklopili električne varovalke in zaprli...

Posted by Gasilska brigada Koper on Sunday, March 6, 2022

Po navedbah koprske policijske uprave je šlo za eksplozijo. Gasilci so nemudoma na kraju pričeli gasiti požar, evakuiranih je bilo 18 oseb, so sporočili. Po pogašenem požaru so koprski kriminalisti opravili prvi ogled kraja. V stanovanju je bil najden 54-letni moški, za katerega je zdravnik na kraju potrdil smrt in odredil sanitarno obdukcijo. V stanovanju je bil še 83-letni moški, ki so ga odpeljali v bolnišnico.

Vzrok požara za enkrat ni znan. Danes bodo kriminalisti opravljali ogled kraja in ugotavljali okoliščine požara.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  07 .03. 2022 ob  17: 58
@nemejugat, ja, sem slišal od več virov, tudi sosedov, da točno to. Škoda samo, ker se ni odločil za overdoz, ne, da je uničil še preostanek življenja ostarelemu očetu, ki ne bo imel kje spat zdaj in kjer je samo naključje, da ni še njega ubil. Ampak briga narkose.
 |  07 .03. 2022 ob  08: 01
-1
En diler manj