TRAGEDIJA PRI ZRĆAH NA OTOKU PAGU: Črnogorca ustrelili v glavo

Kronika

Srbski državljan je danes okoli šeste ure zjutraj na otoku Pag ustrelil državljana Črne gore. Ustreljeni moški je umrl na poti v bolnišnico, poročajo hrvaški mediji. Incident se je zgodil na območju Katarelac pri plaži Zrće, so sporočili iz zadrske policijske uprave.

Do obračuna med državljanoma Srbije in Črne gore je prišlo pred nočnim klubom Noa, poroča regionalni portal zadarski.hr.

Predstavnica za odnose z javnostmi plaže Zrće Loreta Bačić je sporočila, da se "incident ni zgodil na njihovi strani plaže".

Dnevnik.hr navaja, da je do streljanja prišlo, ko so bili v klubu še ljudje, ki so v šoku spremljali grozljiv dogodek. Eden od očividcev je zavpil: "Ustrelil ga je v glavo!"

Zlatko Balaško, eden od lastnikov kluba Noa, ki je del družbe Noa Grupa v lasti Balaška, Ivana Jukića in Zrinke Panjol Tuflin, je dejal, da ne ve, kaj se je zgodilo danes zjutraj okoli 6. ure, ko je policija prejela prijavo, da je s strelnim orožjem ranjena oseba. "Nič ne vem o tem. Nič še nisem slišal. Ko bom kaj izvedel, bom lahko povedal kaj več ," je dejal Balaško.

Na kraju dogodka poteka kriminalistična preiskava, s katero bodo ugotovili vsa dejstva in okoliščine dogodka, so sporočili s policije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija