TRAGEDIJA PRI SEŽANI: Domačina našli mrtvega

Kronika

Danes zjutraj ob 7.50 so bili policisti policijske uprave (PU) Koper obveščeni, da gori poslopje v vasi Utovlje pri Sežani. Gasilci so požar pogasili, v objektu pa so našli 47-letnega domačina, za katerega je zdravnica na kraju potrdila smrt. Kriminalisti še opravljajo ogled kraja. Po prvih ugotovitvah ni znakov nasilne smrti.

Fotografije so simbolične. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 114 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine ter eno drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so bile izvedene štiri intervencije.

'Premraženi' tatovi v Portorožu

Popoldan so v eno od trgovin v Portorožu skupaj vstopili trije moški in ena ženska, ki so si ogledovali oblačila. Eden je takoj po tatvini oblačil stekel iz trgovine, druge je zaposlena zalotila na blagajni in so prav tako zbežali z ukradenimi artikli. Ukradli so več puloverjev.

Nedostojno vedenje pod vplivom alkohola 

Policiste so včeraj poklicali iz enega izmed hotelov na območju Kopra, kjer so imeli težave z moškim pod vplivom alkohola. Policisti so ugotovili identiteto 49-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel tudi do policistov in ni upošteval zakonitih ukazov, zato mu je bilo odrejeno pridržanje.

Med ilegalnimi migranti kar osem otrok 

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 24 ilegalnih migrantov. Na Topolcu so policisti ustavili osebni avto, ki ga je vozil 42-letni državljan Belgije, v vozilu pa je bil še državljan Jordanije, ki je prišel v Slovenijo nelegalno. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, državljan Jordanije pa je bil že vrnjen na Hrvaško.

Ob 20.30 so v Rižani ustavili osebni avto, iz katerega so se po ustavitvi vsi razbežali. Policisti so prijeli voznika, 38-letnega državljana Srbije in šest državljanov Turčije, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo. Okoli 21. ure pa so pri Zazidu obravnavali 17 ilegalnih migrantov, od teh dva državljana Irana in 15 državljanov Afganistana. Med njimi je bilo osem otrok. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija