TRAGEDIJA NA TIRIH: Vlak trčil v avtomobil in ga potiskal še 200 metrov pred sabo

Kronika

V naselju Boreci v Občini Križevci sta dopoldne trčila vlak in osebni avtomobil, pri tem pa je umrla 49-letna voznica avtomobila. Na nezavarovan železniški prehod, označen z Andrejevim križem, je brez ustavljanja zapeljala v trenutku, ko je po železniški progi iz smeri Ljutomera proti Gornji Radgoni pripeljal tovorni vlak.

Voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri naselja Logarovci v smeri glavne ceste skozi naselje Boreci, ko je brez ustavljanja zapeljala na nezavarovan železniški prehod, tam pa je vlak trčil v desni bočni del avtomobila in ga potiskal še 200 metrov pred sabo.

Voznica osebnega avtomobila med vožnjo ni bila pripeta z varnostnim pasom in je ostala ukleščena v avtomobilu, iz katerega so jo rešili gasilci. Kljub oživljanju, ki so ga izvajali reševalci, je poškodbam podlegla na kraju nesreče. Smrt voznice je potrdil zdravnik, ki je odredil sanitarno obdukcijo. Pokojna voznica je letošnja prva smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija