TRAGEDIJA NA GRADBIŠČU DRUGEGA TIRA: Padel z odra in negiben obležal (FOTO)

Kronika

Danes se je pri naselju Beka zgodila tragična nesreča. Delavec je na gradbišču drugega tira padel z gradbenega odra in umrl.

Nesreča se je zgodila ob 11.31 pri naselju Beka v občini Hrpelje-Kozina, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Delavec je na gradbišču padel z gradbenega odra in obležal neodziven. Gasilci PGD Materija so skupaj z delavci na gradbišču ponesrečenega oživljali do prihoda reševalcev. Oživljanje je bilo žal neuspešno, so zapisali na spletni strani uprave. Obveščene so bile pristojne službe.

Več podrobnosti so na družbenem omrežju zapisali gasilci PGD Materija. Nesreča se je zgodila na gradbišču drugega tira. Prvo pomoč so mu prvi nudili tam prisotni sodelavci. "Po pozivu ReCO Postojna so na intervencijo izvozili gasilci PGD Materija, ki so ob prihodu na kraj ugotovili, da oseba ne diha, zato so takoj pričeli z izvajanjem temeljnih postopkov oživljanja z uporabo defibrilatorja. Po prihodu zdravstvenega osebja so pomagali pri nadaljnji reanimaciji, vendar je oseba kljub trudu sodelavcev, gasilcev in zdravstvenega osebja, na kraju preminula," so zapisali in dodali, da je v intervenciji sodelovalo osem gasilcev PGD Materija z dvema voziloma, zdravnik in reševalci ZD Sežana ter policisti PP Kozina.

NUDENJE PP (AED) - BEKA, 26.10.2021 ob 11.33 Na gradbišču drugega tira pod vasjo Beka, je delavec padel iz gradbenega...

Posted by PGD Materija on Tuesday, October 26, 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  27 .10. 2021 ob  09: 29
raje bi poskrbeli za varnost pri delu, kot da postavljajo ene bebave kipe. A proposito, ta sveta barbara zgleda kot ena silikonska zapeljivka