TRADICIONALNE ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH V KOPRU: Iz katerega podjetja so bili najbolj uspešni? (FOTO)

Koper

Da je zdrav in motiviran zaposlen ključ do uspešnega podjetja, se zavedajo tudi v številnih podjetjih na južnem Primorskem. Več kot 300 zaposlenih se je v soboto, 27. maja, zbralo v športnem centru Bonifika, kjer so se pomerili v sedmih rekreativnih turnirjih.

Projekt Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez se izvaja v obliki regijskih športnih tekmovanj. Že vrsto let jih za območje regije Južna Primorska v Kopru organizira Športna zveza Koper, ki je nosilka regijske pisarne, najboljše ekipe pa so septembra povabljene na zaključno, vseslovensko tekmovanje v Novo mesto.

Z željo po vključevanju čim širšega kroga zaposlenih in promocije nove plezalne stene je bila letos v Kopru dodana disciplina hitrostno plezanje, tekmovanja pa so se že tradicionalno odvila v malem nogometu, odbojki, košarki 3x3, pikadu, tenisu in štafetnem teku. Udeležilo se jih je kar 59 ekip in posameznikov iz 16 podjetij, številne ekipe pa so predstavljali zaposleni iz različnih podjetij in samostojni podjetniki. Najbolj uspešni pri osvajanju pokalov so bili v Luki Koper, od koder je prihajalo največ ekip, dobro pa so se odrezali tudi udeleženci iz podjetij Dinit Card Services, Univerze na Primorskem in Intesa Sanpaolo Bank.

Rezultati tekmovanj so objavljeni na tej povezavi.

"Namen dogodka je rekreativno druženje, krepitev odnosov in zdravega duha v zdravem telesu zaposlenih, seveda pa je vedno prisotna tudi zdrava mera tekmovalnosti. Zdi se, da se vedno več podjetij zaveda pomena gibanja za zdravje zaposlenih, saj iz leta v leto beležimo rast udeležencev, kar nam je v posebno zadovoljstvo in motivacija, da s projektom nadaljujemo tudi v prihodnjih letih." je poudaril vodja regijske pisarne Koper Goran Sambt.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija