TOTALNO OPITA PRI SEŽANI ZAPELJALA S CESTE: In to z otrokom v avtu!

Kronika

S Policijske uprave (PU) Koper so nas danes obvestili o zastrašujočem primeru, ki bi lahko imel tragične posledice. Danes ob 9.17 so bili obveščeni, da je na stari cesti Dutovlje–Sežana s ceste zapeljala voznica z osebnim avtomobilom. Na kraju so policisti 42-letni voznici odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,25 mg/l. Ženska je s seboj v vozilu prevažala tudi otroka. Policisti jo bodo kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje.

Fotografija je simbolična. 

Že včeraj pa so v Kopru, na Ulici 15. maja, zalotili voznika, ki je napihal še več kot 42-letnica. Prav tako 42-letnik je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v 50-letno voznico osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,41 mg/l, zatem so mu policisti odredili pridržanje. Sledi obdolžilni predlog, izdan pa mu je bil tudi plačilni nalog, ker ni upošteval ukaza policista.

Ponoči, ob 1.20 so v Kopru sicer ustavili še 53-letnega voznika avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal rezultat 0,67 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog, so sporočili s koprske PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  22 .04. 2022 ob  18: 30
-1
pijanki takoj odvzet otroka,nemudoma