TO SO KOPRSKI POLICISTI POČELI V ZADNJIH 24 URAH: 41-letnik zadrogiran vozil po mestu

Kronika

Sinoči so policisti v Kopru ustavili 41-letnega voznika. Odrejen hitri test je bil pozitiven na droge, zato mu je bil odrejen še strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V Luciji so zasegli kolo z motorjem 17-letniku, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog. Danes zjutraj pa so policisti v Ankaranu ustavili 45-letno voznico osebnega avtomobila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Zasegli so ji avto, sledi obdolžilni predlog.

V Izoli je nekdo ukradel pred trgovino parkiran osebni avto VW golf, letnik 2005, črne barve, reg. št. MB F6-30K.

V vasi Hrenovice pri Postojni je ob 17.30 uri nekdo vlomil v hišo. Moški, ki je bil v hiši, je to slišal, odšel v pritličje in storilce pregnal. Policisti zbirajo informacije.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah sicer intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 143 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno vozilo zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini. Intervenirali so zaradi šestih kršitev javnega reda in miru. Niso pa obravnavali ilegalnih prehodov državne meje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija