TO SE DOGAJA NA NAŠIH AVTOCESTAH OB ZASTOJIH: Ženska splezala na ograjo, nekateri vozili v nasprotno smer (FOTO, VIDEO)

Kronika

'Norost' nekaterih posameznikov nima meja. Včeraj je profil Reševalni pas na družabnem omrežju X objavil fotografijo, ki prikazuje, kako sta moški in ženska ob zastoju zapustila vozilo, pri čemer je ženska celo splezala na betonsko ograjo. V ozadju ženske se vidi dim, saj je takrat v bližini divjal požar. Iz fotografije je možno razbrati tudi, da jo je moški pri tem fotografiral. Isti profil je objavil tudi posnetek, ki je nastal ob zaprtju štajerske avtoceste zaradi trčenja. Video prikazuje neodgovorno početje voznikov, ki so avtocesto zapustili v nasprotni smeri.

"Ker reševalci še nimajo dovolj dela", so zapisali ob fotografiji, ki prikazuje žensko na betonski ograji. In da izstopanje iz vozil na avtocesti ni prepovedano brez razloga: "Tole početje je neodgovorno, firbec je pač huda stvar."

Kot komentar so še dodali, da je leto dni nazaj na Jesenica nekdo padel s takšne ograje, "med zastojem je pač malo pomigal na ograji."

Ob videu, ki prikazuje voznike, ki so avtocesto zapustili v nasprotni smeri, pa so zapisali, da "takšno dejanje ogroža kršitelja in ostale udeležence v prometu. Cesta je lahko varna le, če k temu prispevamo vsi."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija