TO PA JE ŠOK: Le nekaj minut pred porodom izvedela, da je noseča!

Svet

Karin Fortwangler iz Pensilvanije se je 15. marca ob 4.30 zbudila s hudimi bolečinami v hrbtu. Počutila se je, kot da bo rodila tri otroke, a kaj, ko ni bila noseča. Vsaj tako je mislila. Le nekaj ur pozneje je v naročju držala novorojeno hčer.

Karin in mož Adam

Karin nekaj časa ni imela menstruacijskega ciklusa in je bila napihnjena, vendar je to zaradi skrbi za svoje tri otroke pripisala dojenju in zaostrenim urnikom. Nekaj časa je tudi bruhala, toda ravno takrat so njeni otroci prebolevali trebušno gripo, tako da se ji slabost ni zdela nič čudnega.

"Ko me je bolečina prebudila sredi noči, sem bila prepričana, da imam ledvične kamne ali kaj podobnega. Mož se je ravno zbudil, da bi odšel delat, pa sem mu rekla, da mogoče rojevam," je Karin povedala za britanski Metro.

Karin s svojimi otroki

Mož Adam je v službo sporočil, da bo zamudil, in ženo okoli 6. ure odpeljal v bolnišnico. "Zdravnik je opravil ultrazvok in vzkliknil, da je v mojem trebuhu dojenček. Povedal je, da morajo poskusiti ustaviti porod, saj je idealno, da se otrok rodi po 36. tednu nosečnosti," je Karin opisala dogodke, ki so sledili.

Toda takoj, ko so zdravniki zapustili sobo, so se popadki začeli stopnjevati. "Ko so se vrnili, sem bila odprta že sedem centimetrov. Takoj so me prepeljali v porodnišnico, trikrat sem potisnila in rodila," se je novopečena mamica spomnila te neverjetne zgodbe.

Mala Katherine Allison

Hči se je rodila težka 2636 gramov, starši pa so jo poimenovali Katherine Allison.

"Malo nas je skrbelo, ker nisem pila vitaminov, občasno sem uživala alkohol, a na srečo je bilo vse v redu. Katherine je popolnoma zdrav dojenček," se je pohvalila mama, ki so jo po dveh dneh z novorojenim otrokom odpustili iz bolnišnice.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  23 .04. 2020 ob  12: 36
zdaj bo se izjavla da ni vedla da je noseca oz. da ni nic sexala,, da je spocela od sv.duha...kr neki