TO JE PITON, KI JE POKUKAL IZ STRANIŠČA IN MOŠKEGA ZGRABIL ZA PENIS: Sosed je pozabil zapreti terarij (FOTO, VIDEO)

Kronika

Včeraj, okoli 6. ure zjutraj, so bili policisti v Gradcu obveščeni o nenavadnem dogodku. Ko so prispeli na kraj, so srečali starejšega moškega, 65-letnika, s krvavimi genitalijami. Povedal jim je, da mu je to storil piton, ki se je iz neznanega razloga znašel v straniščni školjki v njegovi kopalnici.

Ko se je omenjeni 65-letnik zjutraj zbudil, je odšel do kopalnice in sedel na straniščno školjko. Tedaj je čutil, da ga je nekaj zgrabilo za genitalije. Pogledal je in ostal šokiran. Za penis ga je ugriznil albino piton, ki je skočil iz njegove straniščne školjke.

Policisti niso pričakovali, da bodo na intervenciji srečali kačo. Poklicali so strokovnjaka, ki je kačo vzel iz stranišča, po krvavega moškega pa je prišlo vozilo prve pomoči. Utrpel je lažje poškodbe.

Kot je pojasnil predstavnik za medije Markus Lamb, se policisti pogosto soočajo z nenavadnimi in nepričakovanimi situacijami, a česa takšnega še niso doživeli.

Pitona so rešili in stuširali, moški s poškodovanimi genitalijami pa je vedel, na čigava vrata mora potrkati in komu mora kačo vrniti. Njegov 24-letni sosed ima namreč v stanovanju več kač, poroča 24sata.

Ugotovili so, da je 24-letnik pozabil zapreti terarij, sicer so kače pri njemu dobro oskrbljene, imajo vodo in hrano.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija