TO JE KOPRČAN, KI GA IŠČE POLICIJA: Če karkoli veste o njem, lahko sporočite anonimno (FOTO)

Kronika

Koprski policisti iščejo kakršnekoli informacije v zvezi s 43-letnim Koprčanom Alešem Semoličem, ki je na begu od leta 2015. Policisti zagotavljajo, da bodo vaše informacije skrbno varovali.

43-letni Koprčan Aleš Semolič je nazadnje bival na območju Ljubljane in Rovinja, na begu je od leta 2015. Poziv so policisti objavili na svojem Facebook profilu PU Koper in prosijo, da ga uporabniki delijo v čim večjem številu.

Če osebo poznate, ste jo kje opazili, morda veste, kje dela, s kom se druži, kje živi, na katerih lokacijah se zadržuje, kateri prevoz uporablja, kam hodi na kavo, … vse to so informacije, ki bodo koprskim kriminalistom v veliko pomoč.

Vsakega, ki bi karkoli vedel o iskanem Semoliču, naprošajo, da pokliče 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, ali pošlje elektronsko sporočilo na fast@policija.si.

Fotografija, na kateri je Semolič, je stara več kot 10 let, zato je potrebno upoštevati, da je iskani danes spremenjenega videza (brada, lasje, postava). Pri policiji zagotavljajo, da bodo informacije, ki jih bodo dobili, skrbno varovali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
štupido |  14 .03. 2021 ob  07: 16
vsi so šli naprej S časom, samo ti si še vedno nepismen.
Piero Panin |  13 .03. 2021 ob  20: 59
Lahko je zamenjau tudi spol,lahko je danes zenska!
Pejte naprej z casom