TO JE HRVAT, KI GA JE RADAR "UJEL" 14-KRAT V 14 DNEH: Več kot 13 tisočakov kazni, njegovi izgovori pa neprecenljivi

Kronika

Policijski radar v hrvaškem Zagorju je v obdobju dobrih 14 dni kar 14-krat posnel prehitrega voznika. A prekoračena hitrost je bila le ena izmed številnih kršitev, ki jih je storil 25-letni voznik. 

Matej Margarin

Radar je 25-letnega Mateja Margarina iz naselja Poznanovec, ki je kot udeleženec nastopal v resničnostnem šovu Farma, med 3. in 18. aprilom lani pri prehitri vožnji ujel kar 14-krat. Mladenič se je policiji branil z izgovorom, da "ni vedel, da je tam kamera", piše portal Ni Zagorje malo.

Poleg ponavljajoče prehitre vožnje pa je policija pri vozniku odkrila še vrsto drugih kršitev. Avto, ki ga je vozil, je namreč nezavarovan in neregistriran, Margarin pa nima vozniškega dovoljenja. Tega pravzaprav nikoli niti ni imel, saj ni nikoli opravil vozniškega izpita. Na neregistrirani avto je namestil registrske tablice, ki so last drugega avtomobila. "Boljše te, kot nobene," je policistom dejal 25-letnik.

Margarin je na sodišči priznal vse kršitve. Sodnik mu je dosodil najvišjo možno denarno kazen, in sicer 100.000 kun oziroma približno 13.180 evrov. Dobil je tudi pogojno zaporno kazen 120 dni, za naslednji dve leti pa prepoved vožnje, še piše hrvaški portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija