TO JE EKIPA BORISA POPOVIČA: Glas za stranko Koper je naš, je glas za spremembe

Koper

Borisa Popoviča vsi poznamo kot uspešnega podjetnika, dolgoletnega župana Mestne občine Koper in človeka, polnega energije in volje do dela. Za učinkovito izvedbo projektov, ki jih ima v svojem programu, je ob sebi zbral ekipo posameznic in posameznikov, ki so se v svojih okoljih že izkazali s svojo prodornostjo, uspešnostjo, svežino idej in delavnostjo. Prav to je tisto, kar jamči, da bodo vse rešitve, ki jih je stranka Koper je naš predvidela v svojem programu, tudi uresničene.

Kandidati stranke Koper je naš

Stranka Koper je naš je prvič zmagala na lokalnih volitvah leta 2002, od takrat pa je bila zmagovalna kar petkrat. Tokrat gre na volitve sveža in s še več energije, ki jo občina Koper potrebuje še bolj kot pred štirimi leti. Nekatere izmed kandidatk in kandidatov, ki kandidirajo na listi Koper je naš, smo povprašali, zakaj so se odločili kandidirati in kaj jih je najbolj spodbudilo k aktivnemu angažmaju v stranki.

Dolgoletne izkušnje in več kot odlični rezultati

Anja Pečič: "Menim, da Boris zasluži ponovni mandat za župana zaradi svojih dolgoletnih izkušenj vodenja občine in več kot očitnih odličnih rezultatov, ki jih je dosegel s svojo ekipo. Je garač in svoje poslanstvo vsakič opravlja s srcem. Praktično je življenje posvetil razvoju občine Koper in njenim prebivalcem. Pod županovanjem Borisa Popoviča smo se počutili varne, vedeli smo, da se lahko zanesemo nanj v vseh situacijah. Spet si želimo teh lepih občutkov, da nekdo skrbi za nas, domačnosti in nadaljnjega razvoja na vseh področjih. Boris pozna vsak milimeter Kopra z zaledjem in točno ve, kje je potrebno kaj urediti. In najbolj pomembno, ve, kako narediti, da se zadeve v čim krajšem času in sproti, organizirano rešujejo in tako nam vsem pomaga k izboljšanju kvalitete življenja v našem okolju. Zaradi njegovih zamisli in idej se je Koper razvil tudi na področju športa in turizma, znova in znova so se odpirala nova delovna mesta. Nedvomno bo v kratkem s svojim delom lahko končno nadaljeval in nas ponovno ponesel na sam vrh."

Anja Pečič (tretja od leve prosti desni)

Ne pozabimo na socialno šibkejše

Ermin Huremovič: "Od leta 2002 pa do leta 2018 je Koper doživel popolno preobrazbo. Koper je postal mesto, s katerim smo se ponosno začeli vsi hvaliti. Verjamem, da s skupnimi močmi lahko Koper še bolj nadgradimo in ga postavimo ob bok ostalim turističnim destinacijam. Poleg vsega naštetega pa ne gre pozabit tudi na naše občane, še posebej na socialno šibkejše in mlade družine, za katere moramo poskrbeti. Vse to in mnogo več je možno uresničit le z županom, kot je Boris Popovič."

Za mlade, da bodo imeli svoj prostor in ne bodo zapostavljeni

Nik Kramar: "Kot najmlajši član sem se odločil pristopiti k stranki, ker čutim, da smo mladi v Kopru zapostavljeni, saj nimamo prostora za druženje, predvsem ne ob večerih in vikendih. Če pa pomislim še malo na prihodnost, pa opažam tudi, da ni stanovanj za mlade in mlade družine. Vem, da se bo s stranko Koper je naš in Borisom na čelu to spremenilo v prid nas mladih."

Nik Kramar

Čas je za spremembe na boljše!

Anna Poropat: "Čas je za spremembe, za spremembe na boljše, da nadaljujemo zgodbo, kjer se je zaključila pred štirimi leti, tokrat še boljši in z novimi izkušnjami. Dokazali smo, da znamo in zmoremo in tako bo tudi v bodoče. Skupaj do zmage, Koper Je Naš!"

Anna Poropat (na desni)

Z ljubeznijo do našega mesta, da se napredek nadaljuje

Lana Udoni: "Moje otroštvo in odraščanje ter spremembe na pozitivno v našem Kopru je zaznamovalo županovanje Borisa Popoviča. Zato danes odgovorno in z ljubeznijo do našega mesta vstopam v stranko, ker želim, da se napredek mesta nadaljuje, da lahko še naprej ponosno povem, da sem prebivalka najlepšega, modernega in istočasno najbolj turistično obiskanega obalnega kraja. Hvala vsem, ki boste to spoznali in nam na volitvah namenili vaš glas."

Lana Udoni