TIK PRED ZAČETKOM SEZONE IZ ANKARANA V MARIBOR: "Bilo ga je enostavno opaziti"

Šport

Med nogometaše Maribora se je nekaj dni pred začetkom nove sezone državnega prvenstva preselil Brazilec Filipe Silva Correia dos Santos, ki je v zadnji sezoni igral za Ankaran. Gre za 21-letnega krilnega vezista, ki v Maribor prihaja kot zamenjava za Damjana Boharja.

"Zaradi hitrosti in nadarjenosti ga je bilo enostavno opaziti. Hoteli smo se ustrezno okrepiti po odhodu Boharja z igralcem, ki rešuje situacije 1 na 1. Dobili smo kakovost, vrhunskega talenta in zdaj bomo vse naredili, da se čim prej prilagodi na mesto, klub, nove soigralce ter način igre Maribora," je novinca za klubsko spletno stran predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Felipe Santos si je za igranje v vijoličastem izbral številko 96, moštvu se bo pridružil na torkovem treningu. "Komaj čakam. Ko sem igral za Ankaran, sem opazil, da je Maribor velik klub, po organizacijski strukturi in navijačih. Želja, da bi kdaj dobil klic takšnega kluba, se mi je uresničila in zelo sem zadovoljen, da sem tukaj. Zdaj se začenja novo obdobje. Vem, kaj me čaka in pripravljen sem na trdo delo," je v prvi izjavi dejal Brazilec.

Deli novico:

Klum |  17 .07. 2018 ob  07: 24
Sej piše, da je igralec NK Ankaran in ne ankarančan, Dalibor je bil član Nk Ankaran Hrvatini ,
in ne clan Kljunašev ki so sedaj v Ankaranu in uničujejo mlade igralce
za svojo korist pobiranja članarin in občinskega denarja.
Ankaranski igralec |  16 .07. 2018 ob  21: 14
Bi bil če bi zrastel v nk galeb, le en tak je bil ki je zaigrau za MARIBOR in to je DALIBOR VOLAŠ, Santos pa Ankarana ni nitu vidu če je Dravograd pa Gorica, Ankaran sem jast via