TERMALNI ODDIH ZA ZLATA LETA: Dostopne cene dopusta na toplem blizu doma

Slovenija

Vsi vemo, kdo ima pregovorno najmanj časa – upokojenci! Ob obilici vseh opravil, ki jih prinese čas brez službenih obveznostih, večkrat pozabite nase, zato si resnično zaslužite nepozaben oddih. Najlepši in najboljši oddih vas čaka v objemu termalne vode v Termah 3000 – Moravske Toplice, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Preverite pakete z vključenim polpenzionom, kopanjem v termalnih bazenih, vstopom v savne in programom aktivnosti, s katerim vam na dopustu zagotovo ne bo dolgčas!

Vsak oddih je po svoje nepozaben, če ga začinite z blagodejnim termalnim vrelcem in razgledom na kuliso najstarejšega slovenskega mesta pa še toliko bolje! Ptuj je v zadnjih zimskih dneh še posebej zanimiv zaradi kurentov. Zato si za vaš pobeg na toplo izberite Terme Ptuj, ki jih od Ptuja loči le kratek sprehod. V Termah Ptuj si boste nabrali novo energijo za prihajajočo pomlad!

Grand Hotel Primus – Imperij dobrega počutja 

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, leži ob golf igrišču le lučaj od Ptuja! Sproščujoča masaža ali poživljajoča termalna kopel in savnanje v svetu savn? V Termah Ptuj lahko poskusite oboje!

Na umirjenem hotelskem kopališču se prepustite objemu ptujske termalne vode.

V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali popolno ritualsko razvajanje v eni od tematskih wellness suit.

V neposredni bližini Term Ptuj vas čaka Ptuj z vsemi zgodbami in skrivnostmi najstarejšega slovenskega mesta in Ptujsko vinsko kletjo z več kot 700-letno tradicijo.

Ugodna ponudba za seniorje

Posebej za seniorje so pripravili pakete Zlata leta, v katerih lahko izbirate med različnimi tipi sob, v pakete pa je že vključen polpenzion, neomejeno kopanje v toplih bazenih in  vstop v savne. Vse to po dostopni ceni! V paketu so tudi dnevne vodene aktivnosti z animatorji, ki so, z izjemo organiziranih izletov, brezplačne. Dobre volje tako zagotovo ne bo zmanjkalo! Da bo vaša rezervacija kar se da brezskrbna, vam ponujajo možnost brezplačne odpovedi in premika termina ter epidemiološko garancijo s 100 % brezplačno odpovedjo glede na epidemiološko stanje. Seveda pa lahko unovčite tudi turistične bone!