TATOVI NA POHODU: Iz rastlinjaka in kombija ukradel 1000 evrov, za seboj celo zaklenil vozilo

Kronika

V Merečah, občina Ilirska Bistrica, je neznani storilec preplezal ograjo in vstopil v odprt rastlinjak, kjer je iz predala mize ukradel 500 evrov. V predalu se je nahajal kontaktni ključ kombija, s katerim je nato odklenil vozilo in iz notranjosti ukradel približno 500 evrov, vozilo zaklenil in odšel neznano kam.

Fotografije so simbolične.

V Luciji so iz garaže ukradli skuter znamke Gilera Runer RST 50SP, reg. št. KP A2-414, črno-sive barve, s kovčkom za čelado.

Včeraj ob 16.10 je neznani storilec v Sežani ukradel osebni avtomobil Fiat Punto, sive barve, reg. štev. KP73-48V, ki ga je lastnik pustil odklenjenega in s kontaktnimi ključi v ključavnici.

V Portorožu je nekdo včeraj med 10. in 22. uro na neugotovljen način vstopil v pritlični apartma, kjer je ukradel manjši nahrbtnik, denarnico z raznimi karticami, ročno uro znamke Kapten & Son ter 400 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v preteklih 24 urah obravnavali 73 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Policisti PP Ilirske Bistrice so obravnavali 42 oseb, PP Kozina 20, PP Koper devet oseb ter PPIU Koper in PP Sežana po eno osebo. Dve osebi sta izrazile namero, da bodo v Sloveniji zaprosile za mednarodno zaščito in so bile odpeljane v azilni dom, ostali tujci bodo danes vrnjeni hrvaškim varnostnim organom po končanih postopkih.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija